142遊戲私服論壇

標題: 〖 征服 〗2018年征服SF 懷舊之選! [打印本頁]

作者: wai0123    時間: 2018-7-4 13:10
標題: 〖 征服 〗2018年征服SF 懷舊之選!
征服online 『回憶征服』已開服!

【遊戲主要特色】

本服鼓勵擺攤交易,無論是轉職用品、赤練石+1至+9.....皆可殺怪取得

伺服器為官方2.6版,戰勇道弓四職及雙法寶版

道士職業調整:風雷落傷害上調、凝神術回魔量上調10倍

勇士職業調整:飄香劍雨及迎風一刀斬 技能體力消耗量下降為10

遊戲各處皆設有BOSS/寶物怪,擊殺可獲天石或寶物

獨家高階打寶地圖,內有各種驚喜
─────────────────────────────────────────────────────────

【角色相關】

玩家等級最高2轉140級

技能升級經驗下調至1

武器熟練度可於市場使用聚神丹提升至12級,12級後靠自己

玩家裝備最高+20 神祐減傷7% 加持255生命 2洞崁入寶石 (目前開放至+12裝備 ●市●場●那●個●+20NPC●別●用●,亂用自行負責)

所有打造裝備/轉生NPC皆轉移至市場,方便玩家

─────────────────────────────────────────────────────────

【升級練功】

天石商店有售雪水,經驗倍率上調至10倍,練等神速

市場「便宜賣經驗」NPC 提供購買30,50,100倍經驗Buff服務

市場可以掛機升級,最多升至73級,73級後靠自己

【賺錢相關】

懶人忙人所有人都可以在市場掛機,每秒88天石(可交易)

全服野怪死亡掉落100天石自動入包

各主城城內設立 boss 2隻(蚩尤120級怪物 6萬血 10000防) 死後立即重生 會掉落50000天石 (立即重生)

120級後可到市場雲獸旁找那阿伯進入高階打寶地圖

下載連結在 Discord :https://discord.gg/bUBr22Q

作者: beckhamhk    時間: 2018-7-18 10:37
#yup#  好多活動呀近期  希望多D人玩
id: 項少龍
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-19 00:18
推一推!!!!!   快D黎玩啦    近期會有好多活動!!!!!
id:出前一丁
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-20 12:58
巴打們有問題可以入discord 搵GM幫手 註冊器有問題亦可以搵GM幫手開AC

ID: 項少龍
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-20 22:56
再推!!!!快d黎玩啦星期一開始+9石掉落機率加倍!!!!
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-21 13:28
多D新人玩可以玩幫戰  快D黎喇喂
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-22 15:41
今日開始+9石掉率雙倍呀 依家唔玩幾時玩?
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-23 23:06
推推推推!!!!
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-24 10:21
+9石掉率雙倍呀 依家唔玩幾時玩?
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-25 16:16

+9石掉率雙倍到月底呀 依家唔玩幾時玩?
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-25 19:30
黎緊仲有好多更新同新活動快D一齊玩啦!!!!!!!!
推推推!!!!
ID:出前一丁
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-26 22:36
推推推!!!!
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-27 17:01
GM徵詢緊玩家8月活動意見 想玩又想提議活動就黎喇
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-27 23:19
越黎越多人玩啦!!!你仲唔快D下載一齊玩?
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-29 21:08
推推推!!!!
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-29 21:13
差人玩幫戰呀 快D一齊黎玩啦 課唔課金都一樣可以玩得爽 +9石呢期好易打
ID:項少龍
作者: beckhamhk    時間: 2018-7-31 04:11
8月新活動 +9石繼續加倍 入幫打幫戰有大量獎勵 在線人數超過100仲有天石拎 新手快D加入喇
ID:項少龍
作者: 出前一丁    時間: 2018-7-31 15:15
出左8月新活動啦!!!!快D一齊黎玩啦!!!!
作者: 出前一丁    時間: 2018-8-1 19:08
活動六 招兵買馬
日期:8月1日開始
內容:
全服玩家上線人數達到特定數量,全服玩家可獲得獎勵
P.S. :包括小號
100人    所有2轉141玩家每人0.5億天石
150人    所有2轉141玩家每人1億天石
200人    所有2轉141玩家每人2億天石
250人    所有2轉141玩家每人5億天石
300人    所有2轉141玩家每人8億天石
快d一齊黎玩啦,升多d小號都有天石送架
作者: 出前一丁    時間: 2018-8-2 20:22
推推推推推推!!!!!
作者: 出前一丁    時間: 2018-8-3 22:40
黎緊仲會出轉世,未玩既朋友快D加入啦,幫戰連贏都有好多獎勵!!!!!
作者: 出前一丁    時間: 2018-8-4 22:56
快d黎玩啦,越多人玩越多天石送!!!!!!!!!!!!
作者: 出前一丁    時間: 2018-8-6 19:19
快d黎玩啦,越多人玩越多天石送!!!!!!!!!!!!
作者: 出前一丁    時間: 2018-8-7 20:31
市場掛機有天石同寶箱送架,快D一齊黎開多D分身掛機啦

歡迎光臨 142遊戲私服論壇 (https://142game.com/) Powered by Discuz! X3.4